Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till dig

 

 

Jag saknar dig inte

Du var ett begär

precis som allting annat

 

Ett begär som bitit sig så hårt fast i mitt hjärta

att dess bitmärke nog aldrig kommer att lämna min själ

 

Jag saknar dig inte

inte ens på din påhittade begravning

i min hjärna grät jag

inte just då

nej jag älskade dig inte

just då

 

Men jag grät när jag kom hem

det var som att mista en vän

en bit av mitt hjärta

 

Saknaden som fanns kvar efter dig

mitt i den verklighet jag skapat i min hjärna

var ingen saknad alls

Det blev en smärta

precis som kärleken till dig alltid varit




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-05-16 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*