Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens tårar faller i hösten

 

 

Vinden viner genom grenarna

lövens stråk har lämnat

sommarens tårar faller i hösten

Ditt ansikte finns i mig

Önskar så att du inte lämnat mitt liv

 

Den sommaren var så vacker

du anar inte hur mycket jag log över ditt leende

över din röst, över dina omfamningen när jag grät

du anar inte hur jag nu fryser utan

dina armar runt mina skakande axlar

 

Du anar inte hur ont det gjorde

att höra dig säga farväl

du anar inte hur jag grät

För i sommarens tårar i hösten syns inga andra

och du kunde inte stanna när årstiderna skiftade

kylan var för mycket för ditt hjärta att värma

så du valde att lämna mig med all min smärta

 

Den sommaren var ju så vacker

och det enda jag undrar är...

hur kunde du lämna mig sådär...

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*