Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dela vingar

 

 

Tänk att jag trodde

att jag skulle få ta del av din begravning

Av ditt liv och din lycka om jag bara stod dig riktigt nära

Tänk att jag trodde att när du äntligen efter ett års tystnad

sa att du älskade mig, tänk att jag trodde att det var på riktigt då

 

Att jag äntligen funnit någon som skulle älska och skydda mig genom allt

Tänk att jag trodde att jag skulle få ta del av Dina vingar

om jag bara fick dig

att älska mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-05-16 01:13



Bookmark and Share


    lillapoeten
Så himla bra! Jag blir nästan tårögd! :\') Du lyckades enormt med denna text! (som vanligt ;)
2007-05-16

  Nikolai Jungsin VIP
Aldrig garantier när man älskar någon..men kärleken fick du iaf ha..
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*