Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hållbarhet


lappade jeans
mycket skönare än nya

precis som kärlek




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-05-16 07:16



Bookmark and Share


  Jojo
Jag tycker så mycket om dina konstateranden! Ibland slår du huvudet på spiken med en väldig precision. Den här tar jag till mig!
2007-05-19

  Martin VIP
Så sant! Dessutom inser jag nu att ordet \"lappade\" är oerhört skönt och underskattat som ord.
2007-05-16

    Idun 1
Instämmer, men ibland håller jeansen
längre än kärleken...
2007-05-16

    Jasna
ja...absolut. men när lapparna inte håller?
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP