Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprituell

När mänskligheten bliver ett för stort mysterium,
tager jag en dos whiskey och går in i ett dilerium.
Sedan blir jag lugn som en feelbunke och mediterar,
det är bara IOGT och min lever som protesterar.
Mitt mantra är \"det ordnar sig alltid på något sätt\"
och hitills har jag alltid haft så jävla rätt.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 08:25



Bookmark and Share


  marie-anne
vad bra den var.
härlig läsning kram från marie-anne
2007-05-19

  stella
Ganska lösningsfokuserat det här. Funkar det för dig så är det väl bra. Fyndig titel!!
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver