Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA ÄR VI GUDS BARN

ALLA ÄR VI GUDS BARN


Att kunna blicka upp mot himmelens klara höjd
Känna Herrens nåd och vara så där innerligt nöjd
Du som gav ditt liv för oss här på den här jorden
Vi bör gå efter de trygga och välsignade orden

Vi är alla Guds barn och borde se Herren som en far
Men idag finns det så mycket ont, ja kärleken finns inte kvar
Med en barnslig förtröstan på att en bön kan göra under
För vem känner inte lite salighet i bönernas stunder

Han har lärt oss vad kärlek är mot vår nästa
Det hjälper inte att vi nästan försöker, nej det ska vara
det bästa
Idag finns inte tanken på den Helige Andens prakt
Utan det som är viktigt hos människan är pengarnas
Gudomliga makt

Barnen borde få lära sig att det är bättre att ge än att ta
För vi sjunger till Herrens ära, det är att föredra
Det är skönt att lägga alla bekymmer i Herrens händer
För hans ord borde ingjutas i människohjärtat i alla
jordens länder

Mr G





Fri vers av Mr G
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 08:26



Bookmark and Share


    Jasna
texten känns lite högtravande...vacker bild men svårt att ta till sig allt det religiösa
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G