Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bra början på en dödande dag

vaknade en morgon
med solstrimmor i mitt hår
med leendet på läppar
tanken slog mig
äntligen är det vår

jag sträckte på min kropp
värmen snuddade min själ
jag ville skratta högt
och skrika rakt ut
jag kände mig som en frisläppt träl

 

men morgonen skulle ha stannat
i sängen där jag ensam låg
för när jag sedan steg upp
så tog lyckan slut
under tredje vagnen på ett tåg


kan ändå säga
att jag lycklig dog
för tåget det kom fort
och smärtan kändes knappt
det var blott två sekunder
då jag just förstod




Fri vers av Xena
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 12:38



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Hellre ett levande ögonblick
än evig död..
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Xena