Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ser ut som om vi klarat det

 

 

Det ser ut som om vi klarat det

se hur långt vi kommit

Gå aldrig bak igen

så säger de

önskar så att jag kunde hålla med

 

Ja se på era läppar

de möter varann i hejdå varje gång

se på er, han sa till och med hade en sång

de ler gång på gång

vet ej hur de ska se ut längre

 

Men Se på våra händer

de håller inte ens varann

Se på våra armar de är inte om varann

mer än mellan de sexlakan vi förstört med vår ohelighet

en ovisshet som även tär, på lakan

 

mitt hjärta förstör det




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-05-16 14:04



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
En riktig dikt:)
Jag gillar!
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*