Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Short cuts



sista avsnittet
bär på smitta


som puzzelbit
lägger dit dig

passar inte in
bredvid



bär leende
min insida

spricker
som utsidan

till slut









Fri vers av Johannes
Läst 560 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 19:08



Bookmark and Share


  Матрёшa
Gillar den här texten skarpt! Den kan tolkas både positivt och negativt. Tycker om hur du har använt dig av styckeindelningen här. Bra! =))
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes