Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vargar yla

Midnattstimmen är förbi,
vargar yla.
Mitt glas intill med vinet i
håller bort all kyla.
Tröttheten är borta än,
mardrömmen i minnet än.
Håller hårt mitt vin - min vän.
Med en droppe kärlek i,
ingen mera kyla.




Fri vers av enna
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-17 05:09



Bookmark and Share


    JJ VIP
Fin dikt! Gillar \"begreppet\" en droppe kärlek! Mvh. JJ.
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

enna