Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bejakade mig som kvinna

 

är dig evigt tacksam för att du vågade bejaka

delar hos mig som jag själv inte ville acceptera

det har hjälpt mig till en stark förlösning

jag fångar nu successivt upp hela mig själv

till en stark självständig kvinna

du visste att det kan slå hårt tillbaka på dig själv

men ändå gjorde du det

jag vet ingen annan som skulle våga

tack för ditt mod

 

 

 




Fri vers av sabina stark
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-05-18 10:20



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Flicka...
Nä förlåt kvinna =)
Av anledningar
rinner en tår,
flera
gråter
fast jag är glad för din skull.
2007-05-21

  Anna Nickolausson
Du har funnit nån som förstår ditt inre jag och de är värda mycke, dikten ger en tankeställare men utstrålar även en trygghet, glad för din skull
2007-05-18

  nettizen
Du har funnit klippan i ditt liv. Mycket fint!
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark