Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bön

Kära Jesus Kristus förlåt mig mina synder.
Jag har fallit, och kommer att falla igen
Kära Jesus Kristus jag behöver dig alltmer
Sitter här ensam inga ursäkter jag drunknar i det än

Förlåt mig all vånda jag utsöndrar till mina kära
Kära Jesus Kristus jag syndar på din nåd
Jag vet inte hur mycket mer jag klarar att bära
Åh jag böjer mig inför dina härliga dåd
Förlåt mig mina synder

Kära Jesus Kristus fyll mig med syndanöd
Låt mitt hjärta explodera i dina ömma händer
Andas in din helighet i min andnöd
Allt jag vill är att du mig styrka sänder
Förlåt mig mina synder

Kära Jesus Kristus det är skam i mina ögon
Hjälp mig att våga lyfta min blick
Jag ser ner, herre till dig jag ber
Förlåt mig mina synder

Tack för att jag får känna din kärlek
Tack för du låter mig känna din värme
Varför min herre, varför är jag så vek?
Du ger mig allt och ändå viker jag alltid av till det sämre
Kära Jesus Kristus förlåt mig mina synder

Jag ber för alla i min försummade familj och mina vänner
Låt din frid strömma i deras liv
Bevara alla de som inte förstår dig och inte din hjälp bekänner
Jag ber för den havande o store Gud
Vårda henne i din mäktiga famn, släpp aldrig henne med din blick
Smek hennes hår och välsigna ditt sändebud
Stryk hennes kind, älska henne varje ögonblick
Jesus Kristus hör min bön

I smutsen kysser jag ditt kors, jag är ett vilset får
Hjälp mig så att jag en dag står

I jesu namn amen.




Fri vers av kw.
Läst 843 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-18 02:17



Bookmark and Share


  jörgen g
Får jag vara med i din bön?
2009-09-09

  Carola Jeryd
Vackert och bedjande och
du är redan förlåten - 777x
Res på dig nu!
Kramiz
2007-05-19

  stefan.g
Det var länge sedan jag läste något så äkta och bra! Fantastiska ord som ger Gudslängtan och mer därtill...... Tack för läsningen!
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

kw.