Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It´s so hard when the feeling cuts me

Snälla, låt inte ännu ett ljus slockna framför mina ögon.
Mina ögon tömms på lycka.
Och Hoppet springer sin väg.
Jag försvinner från rummet jag befinner mig i.
Upplever att jag avlider från mitt egna helvete.
Men bakom nästa dörr lurar ännu ett.
Där musiken byts ut.
Till en underbar låt.
Jag hinner inte lyssna på mycket men jag lägger dessa ord på minnet:

It´s so hard when the feelning cuts me.

Jag försvinner igen.
Medans du samlar på dig \"statuspoäng\"
Så Brinner min låga upp.
Skärs min blodåder upp.
Och tårarna som jag släpper fram
Svämmar över och jag får svårt att andas.

Förra gången sa jag !
”Hej Då, Älskling\"
Denna gången säger jag
\"Tystnad\"
För ingen vill se.
Ingen vill höra
En mullig tjejs död.
En \"RockChick\" utan problem som tar sitt liv tillsammans med Wiskey, rakblad och piller.

I´ve been trapped in my bed for weeks
Forgotten I could be this weak
Don´t feel like doin nothin at all
I hate the feelin when I fall.




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-18 11:50



Bookmark and Share


  *Camilla*
Älskling
vet inte vad jag ska säga
jag minns dig
och du lovade mig
Att inte lämna....

om du lämnar
lämnar jag <3
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak