Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I want to grow old with you

leva tillsammans alla år vi har kvar.
alltid gå hand i hand på gatorna.
jag med rullatorn och du med din fina käpp.

även om jag bli en sådan där tjurig Tena Lady-tant.
så kommer du tycka om mig lika mycket.
och jag kommer baka alla sju sorters kakor, som du så mycket tycker om.

du har den snyggaste hatten i staden.
och du luktar inte gubbsvett.
men du röker pipa.
minttabletterna bär du alltid med dig i jackfickan.
och i plånboken har du fotografier på våra barnbarn.

vi ligger på gräsmattan med armarna utsträckta.
så där som vi gjorde när vi var unga.
men det är vi fortfarande.
i sinnet.

gubbe och gumma.
jag vill åldras.
tillsammans med dig.
för du tänker alltid som jag.
och av dig är jag alltid älskad.

tills döden skiljer oss åt.




Fri vers av niffe
Läst 360 gånger
Publicerad 2007-05-18 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

niffe
niffe