Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en smaklig upplevelse


ÄNGLASAFT

Har ni någonsin
smakat Änglasaft
ur det
kärl
som sjuder av liv?

Den smakar
hav och himmel
i dagens
första sting
av ljus

Den smakar
som nyskördad säd
som en äng
kysst av daggig
fukt

Den ger
min tungas spets
oanad
kraft och spänst
som av
av ett främmande språk

Jag kysser
tacksamt
denna skälvande gåva
smaken
känslan
värmen

Har ni någonsin
känt
smaken av Änglasaft
ur den sanna
och enda
Graal?

Om ni då överlevt
utan kärlekens kval...

Då har ni aldrig
blivit bjudna.........

 






Fri vers av Jan Linderoth
Läst 620 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2007-05-19 10:25



Bookmark and Share


  aol
visst har jag ,så väl värd du är din stjärna av guld
2007-12-28

  Antropofagen
Himmelsk beskrivning av kättjebrygdens hemlighet,
du bjuder läsaren på smak av Ambrosias sekret... !
2007-06-06

  Nyfiken drömmare
Vet inte riktigt vad jag ska skriva... blev alldeles tagen av dina ord. Majestätisk känsla den ger, den där Änglasaften... Applåd!
2007-05-22

  sol
shit!

hur jag än håller mej från poeter så uppenbarar sej -
2007-05-20

  Catrin
Hänförande, kittlande beskrivning av en njutningsakt.
2007-05-19

  Night Soul Woman
Åh! Jag vill också smaka Änglasaft! Bra skrivet vännen!*applåd*
2007-05-19

  stella
Vilken aptitretare...Tummen upp!
2007-05-19

  Daniel_78 VIP
som du skriver kar
2007-05-19

    ej medlem längre
Jag blev stum och mina fingrar ville inte/kunde inte skriva kommentar...

\"Har ni någonsin
smakat Änglasaft
ur det
kärl
som sjuder av liv?\"

Frågan gjorde mig ställd. Har jag?? Jag tänker ännu...

\"Då har ni aldrig
blivit bjudna.........\" Konstaterandet gjorde mig lite lessen. Jag tänker ännu...

Din beskrivning av denna Änglasaft är så mäktig så jag tappa andan och kan bara applådera och bokmärka o återkomma med ngt konstruktivt.....*L*
2007-05-19

    sunnanvind
Vackert skrivet!
2007-05-19

  devilsangel
jag har smakat! gudomlig smak...
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth