Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vart tog tiden tiden?

Vart har tiden tagit tiden?
Inga andrum finnas kvar.
Ingen, nu för tiden, tiden har.
Vart har tiden tagit tiden?
Tiden hinner inget svar.




Fri vers av enna
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-19 22:06



Bookmark and Share


  Miss Mod
"Inga andrum finns kvar" men så känns det ju jätteofta, fast jag inte kunnat sätta ord på det. TACK enna.
2008-12-28

  Gunwale VIP
Intressant alternativ till "tagit vägen"/ "vart har vägen tagit vägen"!
2008-11-12

  Dionysius
Den som stannar upp får tillbaks tiden.

\"finnas kvar\" Gammeldags meningsform, är det för rytmens skull eller?
Jag skulle nog ha skrivit \"finns det kvar\"
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

enna