Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22


taket närmar sig
och spöken dansar
ångesten lurar mig
gång, efter gång
jag befinner mig ett ljusår under noll

förvånade vänner
och tröstlösa föräldrar
undrar vad som gick fel
undrar det som ingen vet
gråter fast dom inget såg

med förutsättningar att lyckas
med oddsen på min sida
vilar jag,
under ångesten begravd
och ingen minns
vad som igentligen blev kvar
av mig.








Fri vers av blåljus
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-20 02:03



Bookmark and Share


  Amina
oj..aa, men..joo, bokmärkt, jag trodde ingen annan
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus