Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska aldrig ignorera dig igen


jag önskar jag var där nu
på samma plats som förut
jag önskar jag var hel nu
precis som jag var förut

tiotusen år av krig
lämnar avtryck
som inte går att skrapa av
jag vet inte ens vem jag är
allt jag ser är öppna sår
och jag blöder ihjäl

jag önskar jag var där nu
bredvid dig som förut
jag önskar jag var där nu
lågnt ifrån alla sår
när Jesus var min vän

jag knyter näven
och släpper fram en tår

den rinner för mig.




Fri vers av blåljus
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-05-20 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus