Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en hållplats till helvetet?


besvikna lösningar
regnar från molnen
rädda tanter
blir rånade av barnen
is-kalla drinkar
sveps av alkisen
döda drömmar
begravs under ångesten

livet följer
samma gammla brutala mönster.




Fri vers av blåljus
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-05-20 02:53



Bookmark and Share


  Esset
Man ser tragik överallt, och ju mer man tänker på det desto mer verkar det som att det bara är en hållplats till helvetet. Eller till himlen.
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus