Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En urusel efterföljare

 

 

Erinrar mig en urusel efterföljare

i min spegel

mellan mina lakan i min säng

där jag begraver mig själv för världen

i mörker




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-20 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*