Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I amasonernas jungel...


Katharsis


Här har ni en Valkyria
vars namn är Skuld
En riktig lite norna
som väver tråd av guld

En ödets ironi i natten
som ratar konformism
Skrämmer och hotar
men skyr varje schism

Släkt med Sophia
Urd och Fata Morgana
Med gotiska anor
Från antikens Toscana

Vill inget illa alls
bara påvisa själens styx
Få just dig att SE
Katharsis rena lyx





Fri vers av Carola Jeryd
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för