Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNSKLIG KÄLLSORTERING

MÄNSKLIG KÄLLSORTERING

Ett paradoxalt mönster av mänsklighet
utan att försköna
Man sjunger på sista versen
men ändå inget slut
Vad vore det om väggarna
kunde tala och inge lite frid
En sprucken spegel förmedla
just en förnimmelse
Kampen om det goda men inte

avsikterna utan avhuggna
en källsortering en insikt en
dröm en förvandling ett slut


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-05-21 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G