Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN VACKRASTE BLOMMAN PÅ LIVETS STÄNGEL

DEN VACKRASTE BLOMMAN PÅ
LIVETS STÄNGEL


Lär mig kärlek och led mig
Framåt vägen
Bryt ner mina osynliga väggar
De är byggda för din sägen

Du lyser upp världen med
Ditt ljus
Det gör så vi öppnar våra ögon
I alla våra hus

Undervisa mig att riktigt tro
För jag vet vad kärleken bo
Du min trygghets ängel
Den vackraste blomman
på livets stängeln

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-21 14:01



Bookmark and Share


    Geerpop
Texten gör mig väldigt inspirerad
Bryt ner mina osynliga väggar
Fantastiskt

Geerpop
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G