Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN BEHÖVER INGEN SNOOZE KNAPP

KÄRLEKEN BEHÖVER INGEN
SNOOZE KNAPP

Kärleken behöver ingen
snooze knappen
På Alarmklockan
för när den ringer
På morgonen
och tankarna kommer
Farande om din älskade
så blir det omöjligt
Att somna om


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 17:07



Bookmark and Share


    Geerpop
En underbar text
Du är verkligen en filosof i högsta grad

Geerpop
2007-05-23

    Josse G
Det här var ett masterpiece indeed

JossG
2007-05-23

  prinscess VIP
o vad härligt mysig text
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G