Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sladdrig som en ballong utan luft

han sa till mig:

tror du verkligen det finns någon lycklig människa?

Jag ville skrika
JAAAA, but ofcourse - idiot
men blev ställd
inom mig ekar frågan ännu
finns någon lycklig människa?

kan man sträva efter att bli, något som inte finns?

som en ballong
slag utan luft
sjönk jag ner på sofflocket
var mina mål med livet  för högt satta?

Man måste ta dagen som den kommer och göra det bästa
av varje enskild situation, och du hjärtat - ibland är det helt okej
att vara ledsen, även om världen idag vill ge piller som torkar
orunna tårar och skalar bort de djupaste känslorna.

 

jag stirrade mållös på honom
det är okej att vara ledsen,
han sa det
men - jag är ju jämt ledsen
ville jag skrika

som en luflös ballong
följde jag sedan med vinden
ihopp om att åter fyllas
av ljuvliga tankar
med en längtan att åter
växa och bli stark
att åter bli
mitt forna jag




Fri vers av Xena
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-05-22 09:39



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Hopp om at fullas med lyckliga tankar.
Ja denan dikt ger mig sådana iaf. O
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Xena