Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara så du vet

Bara så du vet,
jag märkte din blick
och din uppmuntrande gest
fast jag inte låtsades om något.

Bara så du vet,
jag uppskattade frukost på sängen
och det tända ljuset
fast jag aldrig sa tack.

Bara så du vet,
jag såg när du städat
och gått ut med soppåsen
fast jag sällan var närvarande.

Bara så du vet,
jag såg de strödda rosenbladen i trappan
och de nytvättade lakanen
fast jag klampade i trappan och drog täcket över huvudet.

Bara så du vet,
jag ser dig igen
och har inte glömt vår kärlek
fast jag varit borta så länge.




Fri vers av Carol Baylis
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-05-22 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis