Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN VANLIG BARNATRO

EN VANLIG BARNATRO



En vanlig barnatro kan man ha i sitt hjärta
Även om livet har gjort att man har en inre smärta
För visst är tron bland det starkaste vi har
Vi vill ju inte förlora det, utan ha det kvar


Den sitter djup min barnatro från barndomen
Det är ett fundament och den riktiga stommen
Att kunna prata med Herren är en ynnest så stor
Det lärde jag som barn av min kära, älskade mor


Herren leder oss och visa den väg som är rätt
Det är lätt att bli missmodig när man inte
få äta sig mätt
Men bönernas inre kraft kan ge styrka och kraft
För min vardag blev mycket bättre med Herren,
den bästa jag någonsin haft

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-05-23 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G