Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skadeglädje

När ljusets sömmar når dig
ärren blir synliga lika så ditt liv
du viger din själ till henne
medan du är svag

genom processen skapa murar
är då kanske bäst
nu när du är stark
kan du lysa hennes ärr

du måste inte göra det du kan
för då kan du göra saker
du inte alls vill
då gör du det i olag

sitter jag på klippan och skrattar
och skummet yr
blir jag bara skadeglad nu
för jag vet att jag ser mer




Fri vers av Moorelly
Läst 439 gånger
Publicerad 2007-05-23 09:34



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Vacker dikt, men svår att greppa. Måste läsa om den - bokmärker.

När man tänker efter, så är ju skadeglädje också en sorts \"glädje\"...
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly