Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

patetisk lycka?

Patetiska männsikor berör mer en
den film som handlar om mord

varför får man en så illa beröring av dem

petetisk lycka alltså

bara västerläningar som berörs



man stör sig på de som har ett problem man själv har

så fort man ser en männsika som har en jobbig egenskap

vet man att man själv kan ha denna och antagligen då har den egenskapen själv med stor sannorlikhet

man stör sig inte på männsikor som inte har ens problem

för man vill blunda för problem ofta

det kan man inte om en mönnsika finns med de problemet
det är lika som om denna männsika som har detta problem finns, kan jag finnas

det gäller att inte blunda




Fri vers av Moorelly
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-05-23 09:56



Bookmark and Share


  Childlike Wild
Fan va sant
2007-05-23

  Mangal VIP
Instämmer! Klokt!
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly