Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns

 

 

När du ser mig

ger mig tid 

och lyssnar på mig

 

då känner jag att jag finns

 

 

När jag ser värmen

känner engagemanget

och hör det du säger

 

då känner jag att jag är på riktigt

 

 

När du gett mig

ett rum att vara i

och andas lungt i

 

då känner jag att jag finns

 

 

När vi tillsammans

ser molnen passera

och hör fåglarna sjunga

 

då känner jag att jag är på riktigt




Fri vers av Jojo
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-23 15:34



Bookmark and Share


  Rosmarin
läser den här igen och den är så fin!
2007-10-22

    Camapani
Ja..människan är nog inte skapad för att alltid vara ensam..vi tillhör flockdjurens överlevnad.. mycket fint och gripande. Skapande och längtansfyllt. Bra!
2007-05-26

  Teresia Ridell
Det enkla som oftast är det vackra. det bevisar du här !
2007-05-23

    ej medlem längre
Verkligen fint skrivet!
2007-05-23

  Rosmarin
åh vad fint och klokt och alldeles sant! Och avslutet känns så bra, med att uppleva något tillsammans.

Bokmärker.
2007-05-23

  Albert
ja så där är det
att man finns hos någon mer
på riktigt

någon som intresserar sig för en

så fint du skriver!
2007-05-23

    Bodil Sandberg
Du skriver om den sanna glädjen..när man blir bekräftad för den man är och du gör det verkligen jättebra!!!!
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo