Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter inspiration från allas vår maestro följer här en Luc Bat om ormen som biter sig själv i svansen.


Ouroboros


Jag vet en orm, min bror
som växer sig så stor och stark
och hastigt vinner mark
ett slott utan monark och prins
en tro som inte finns
och ingen alls som minns den tid
av oro och av strid
som skapat lyckan blid och säll
från morgon och till kväll
av vila mot den fäll av gift
och svans som är på vift
vi vägen mot vår grift betror




Fri vers av Karl
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-03-12 13:44



Bookmark and Share


  madinsane
..gillas. skarpt.
2005-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Karl