Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morkullan

morkullan visar
väg till hemliga gläntor
i skymningstimmen




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-05-23 22:43



Bookmark and Share


  Rachel Roth
jo...
2007-05-23

  Madjori
Kort vackert målande ...ser allt framför mig.
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP