Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack...


Låt ditt ansikte lysa


Som ett barn i nöd
söker jag dig i natten
Du lyser med ord
min tillvaro upp

Likt en levande död
dricker jag ditt vatten
Du dukar ett bord
och synar med lupp

Så låt ditt ansikte
lysa över mig
Ge mig ditt bröd
ditt blod och ditt svärd

Ja, låt ditt ansikte
lysa över mig
Färga mig röd
Ge mod på min färd




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 647 gånger
Publicerad 2007-05-24 00:17



Bookmark and Share


    Saulus
!!!!!!!
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för