Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något från en kommentar till LillMariel


Vinterdöttrar

 

 

Kära underbara du

som du målar

vinterdöttrar blå av tårar

Rosor röda av hjärtan

bitterljuva sommarvintervindar

genomsyrar min atmosfär

på sjunde himlen dansar Gud till oss vinterdöttrar

vårt klirrande skratt mellan istappar och stjärnhimlen på marken

och kan inte förstå hur du inte kan älska någon som mig

önskar så att jag kunde undra detsamma




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 151 gånger
Publicerad 2007-05-24 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*