Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När pusselbitarna är på plats

 

 

Pusselbitarna faller på sin plats

 

men glöm aldrig att vara försiktig

 

pusslet må falla till marken om du försöker springa för fort fram




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-05-24 15:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
att foga bit till bit... inpassa och anpassa... att bilda helheter till varats vara...att spara för sparats vara... så du kan...
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*