Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN ÄR SÅ SPECIELL

KÄRLEKEN ÄR SÅ SPECIELL

Kärleken är så speciell
ändå får den dig
Att känna dig
vilsekommen
Den kan komma som
en vårvind
Och smälta bort som
morgonens frost

Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-24 21:34



Bookmark and Share


    Geerpop
Visst är kärleken speciell, för den påverkar oss alla

Geerpop
2007-05-28

    Josse G
En dikt med underbart tankeväckande ord
Man förundras över din filosofi

JossG
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G