Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans är vi starka









vakna


lilla söta du

min ack så sköra vän


det dagas


slå upp dina portar

ta min hand


du och jag mot världen








Fri vers av Mmm
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-05-25 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm