Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikten har min kompis gjort. Fast egentlugen ska den vara på engelska.


Love Ya

En tjej gick till en kille hon gillade.
Hon frågade om han gillade henne; han sa nej.
Hon frågade om han tyckte hon var söt; Han sa nej.
Hon frågade om han skulle gråta om hon gick iväg; Han sa nej.
Men tårar i ögonen vände hon sig om för att gå.
Då grepade han hennes arm och sa \"Jag gillar dig inte, jag älskar dig.
Jag tycker inte att du är söt, jag tycker du är underbar.
Jag skulle inte gråta om du gick härifrån, jag skulle gråta om du dog.







Fri vers av Me Thomsén
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-05-25 15:42



Bookmark and Share


  millie
Men värsta lol lunar fjortis dikt, synd att inte vuxna vet det ><
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Me Thomsén