Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sedan så har jag hjärtat


Jag dricker inget längre

På andra sidan
-sidan livet
väntar ingen

ingen vill ha mig där
-jag hatar alla
jag hatar de mer en redan innan

jag sa ,jag är trött på
- väntan
jag är utråkad

mina sinnen blöder
- på fel sida
av livet

jag sa till dig just
-du är inte tråkig
snälla ta mig till andra sidan

åhhhh natten på andra sidan
- ett helt annat liv
rosorna regnar

jag tar över
- mitt egna liv
jag kollar över mig själv

jag berättade
- snälla ta inte ner mion fart
om jag går på för fort

åhhhh snälla ta inte min fart
- du kan ta över mig
tillräkligt snabbt om du börjar nu




Fri vers av Moorelly
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-26 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly