Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fly








fly


FLY   



flyg

genom molnen


vakna

upp i hans famn


stäng ute

allt hat


flyg iväg



fly


FLY



medans du kan












 

 




Fri vers av Mmm
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-05-26 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm