Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förspel -socialfejkning. Tack Rabiata för denna text.


Sex utan känsla är som bröd utan smör

 

att bli smekt utan känsla

bara för att bli blöt till ett samlag

hela kroppen protesterar

men jag måste stänga av kroppen

 du vet att du bara ska lyssna på orden

 det har du fått lära dig sedan du var liten

övertalande fina ord

om hur mycket han tycker om dig och vill ha dig

det är fel på dig själv förstår du väl

han säger så fina saker till dig

slappna av nu och njut av samlaget

det är så här det ska vara

jag måste göra allt för att tänka på annat 

för att bli upphetsad, så tragiskt

så klart att många måste använda glidmedel

att älska med någon med äkta känslor

och att bli äkta mottagen leder till en enorm njutning

 glidmedel behövs absolut inte

det är en stor sorg att se denna sanning

därför vill man inte se och känna detta

det är för plågsamt




Fri vers av sabina stark
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-05-27 16:24



Bookmark and Share


  stella
Då måste man gå...Du förmedlar smärtan väl!
2007-07-10

  Lars Granlöf
Låt ditt själförtroende
styra
ät bara då ditt favortpålägg
är ingridiensen.
2007-05-28

  Mangal VIP
\"Att bli äkta mottagen\" - den träffar rakt i hjärtat! Allt annat är meningslöst. Kanontext! Starkt skrivet. All världens applåder!
2007-05-27

  Tass
och ensamt
i normalitetsdjungeln
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark