Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte pippat i grannens garage!!

Känslan som inte vill lämna mig ifred
skulle jag i vacker hand ta en sked?
Om en person med elak tunga talat illa om mej
ska jag då beklaga, sen tycka att allt är OK?
Tala blott sanning och inte nåt blaj
det snackas så löst så jag blir rent av skraj
en dementi kommer här från hjärtat mitt
det blev inte som du sagt att det blitt
jag har inte pippat i grannens garage
det såg du väl på min frisyr i page!!??
Om jag ville den stiliga mannen förföra
så vet jag precis hur jag skulle göra
och inte är jag så dum och infantil
att jag gör det i garaget helt utan stil




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-05-27 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP