Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inom mig

om du tittar på mig.
ser du vad som finns inom mig då.

kan du se bakom muren
att det finns en flicka som vill bli buren.

hon är vacker ren och vit.
men hon står där bokom en massa skit.

hon önskar inget mer.
än att du henne ser.

om detta skulle hända.
skulle allt komma till ända.


när du tittar på mig
ser du vad som finns innom mig då.

nej...jag tror aldrig du kan förstå...




Fri vers av saaana
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-05-27 18:00



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket känsla som berör!
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

saaana