Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasig

likt en trasig spegel.
här är jag.

vågar inte röra.
jag är svag.

vågar mig inte flytta på.
jag faller isär.

våga inte titta i.
vågar inte bli kär.

letar efter någon som limma kan.
finns bara en och det är han.




Prosa (Prosapoesi) av saaana
Läst 604 gånger
Publicerad 2007-05-27 18:10



Bookmark and Share


  Louise. J
Verkligen vackert!
2007-12-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Tycker om vad du skriver
och känner igen mig
Vackert!
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

saaana