Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saker som händer om och om igen, som aldrig får sitt slut.


min själ

ta min själ. jag vet vad du gör med den.
ingen förstår, att det blir djupare sår.

du tar det du vill ha och sliter mig i stycken.
trampar.
spottar.
ändå är det jag som förlorar allas tycken.

jag dör mer och mer för varje gång,
det skiter ju du i, du utövar ditt tvång.

du tycker om att bränna slita och dra.
det kvittar mig,jag är ändå inget värt att ha.




Prosa (Prosapoesi) av saaana
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-27 18:22



Bookmark and Share


  Marita Persson
Usch! det var en otäck historia, men du presenterar den bra. Bra flyt och rytm i textraderna.
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

saaana