Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt inre

kan du se den.
inte jag

kan du nå den.
inte jag

den sitter så djupt inne, det sitter ett lås, hur mycket vi än vill, så tror jag inte att den kan nås.

snälla se den, snälla ta den.
orkar inte med det här, jag blir galen.




Prosa (Prosapoesi) av saaana
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-05-28 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saaana