Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efterFEST





klockan slår kvart över
tre sekunder senare
möjligtvis en livstid
och en evighet

revolverns kamrar ekar tyst




förlåt mig









Fri vers av Johannes
Läst 543 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 12:53



Bookmark and Share


  Smultris
hur fan kan jag ha missat denna...
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes