Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillbaka efter ett långt uppehåll och värmer upp lite inför att börja skriva igen... :D


Låtsas förstå

Som tårarna på mina kinder rinner ni iväg
Undviker att se mina röda ögon
Jag är inte en av er, jag vet
Jag kommer aldrig bli en heller
Då måste jag förstå erat språk
- och det gör jag inte

Du talar så vackert, om krig och fred
Men vad säger du egentligen?
Din hållning skriker värdighet
och dina ögon vill bara ha min uppmärksamhet
Jag förstår inte vad du säger
- och jag kommer inte försöka

Snälla låt mig bara få gråta
Låta min personlighet rinna ut som floder
Så kan jag också bli ett skal
Slippa att försöka låtsas
Låtsas att jag förstår
För det gör jag inte
- och jag kommer aldrig att göra det




Fri vers av Islandir
Läst 619 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir