Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och INGEN annan..



HA!

Jag

är

Lilla syster Yster/
magnifika Madame Dyster.
Långsint som få -
förorättad, bitter
men ändå ömsint, sinnlig
utan sans
eller vett...
när jag villigt följer
det har hänt!

Vilsen men trygg.
Inte rädd -
alltid beredd. På svek.
Vinglig åskflicka, smutsiga fötter och
skrapade knän.
Så lätt att snubbla
när man bara ser åt himlen...

Om jag ändå vore
Modesty Blaise
hellre än detta

hopkok

oseriösa figurer;
Betty Boop, Lilla My,
Magica de Hex
halsbrytande proportioner med taggigt humör. 

Ville varit HJÄLTINNAN!
sittandes på Bar Jaguar,
i skyhöga klackar
med siktet inställt på någon.. på dig?

Icke desto
mer eller mindre pass auf
diabolisk femme fatal
i behändligt

pocketformat.

Omedveten förförerska 
- tydligen,
ofrivillig nördmagnet 
HA - bevisligen!
Retligt fiktiv älskogskamrat,
het flämtande ynglingadröm.

Trolös lockerska
med sugande,
pockande sängkammarblick.
Give me some LÖÖÖÖÖVE..
Nu ser du mig -
men nu, just när du trodde du visste HA!

nu är jag häck väck
våt fläck -

på ditt lakan.

Lustfylld rödvinshäxa,
loj tigerprinsessa,
besvärjerska och
busigt,
bråkigt,
elakt litet troll.


Vissa saker är jag inte.


inte alltid snäll.


INTE din morsa...

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 547 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2007-05-28 20:40



Bookmark and Share


    Sabina Ericsson
Mäktig!
2009-08-14

  Jean-Michel Orblin
charmig fyndig du har lyckat nätan få med alla kvinnliga typer!
2009-08-05

  blaite
Klockren
2009-08-04

  Vampirida
Sjukt cool!
2009-07-15

  klarafisk
Lovin\' it. Det är nog det enda jag kan säga.
2007-06-27

  Lars Beermann
Nej, tur att du inte är min morsa för jag gillar din stil.
2007-06-27

    ej medlem längre
Ja, vem vill inte vara Modesty Blaise! *L*
Mycket bra skrivet! Humor och allvar...
Grattis till stjärnan!
2007-06-27

  kata
jag älskar den. bästa jag läst på länge.
2007-06-26

  Mangal VIP
Underbar!
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3