Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen

ingen kan ta mig ut
ur detta mörker

förutom


jag.


men hur?





- långt där borta,
ser du ljuset?
ditåt ska du.



trötta steg




Fri vers av saaana
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saaana